Koszyk (0)
  • [{[item.product.name]}]
    x
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
Darmowa dostawa!
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Realizuj zamówienie
 Będzie Piekło - ostre sosy i papryki chili
  • Ostre sosy
    • Sosy według ostrości
      • Sosy łagodne i słodkie
      • Sosy pikantne
      • Sosy ostre
      • Sosy bardzo ostre
      • Sosy ekstremalnie ostre
    • Sosy według zastosowania
      • Sosy do grilla i mięsa
      • Sosy uniwersalne
      • Kuchnia meksykańska
      • Kuchnia azjatycka
    • Sosy do grilla i mięsa
    • Kuchnia meksykańska
    • Sosy według smaku
      • Sosy na bazie pomidorowej
      • Sosy klasycznie paprykowe
      • Sosy z ekstraktem chili
      • Sosy z czosnkiem
      • Sosy z owocami
      • Sosy z Meksyku
      • Sosy wędzone i BBQ
      • Sosy mało octowe
      • Sosy nietypowe
    • Sosy według papryki
      • Habanero
      • Jalapeno
      • Chipotle
      • Naga Jolokia (papryka Ghost)
      • Scorpion
      • Carolina Reaper
      • 7 Pot
      • Cayenne
      • Piri- Piri
      • Scotch Bonnet
      • Inne odmiany
    • POLSKIE ostre sosy
    • Sosy z show Hot Ones
    • NA PREZENT
      • BONY PREZENTOWE
      • Zestawy prezentowe
      • Produkty kolekcjonerskie/wyjątkowe
  • Papryki
    • Ostre papryki
      • Papryki chili suszone w proszku
      • Papryki chili suszone w całości
      • Papryki chili w zalewie
      • Ostre mieszanki przypraw
    • Nasiona ostrych papryk
  • Inne
    • Piekielne Ekstrakty chili
    • Ostre przekąski
    • Ostre słodycze
    • Ostre ketchupy, musztardy, majonezy
    • ZESTAWY PRODUKTÓW
    • GASTRO/opakowania XXL
    • Produkty kuchni świata
      • Meksyk
      • Azja
  • Nasze Bestsellery
  • Nowości
  • Promocje
  • O nas
  • Skala Ostrości
  • Wiedza
    • Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
    • Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
    • Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
    • O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
    • Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
    • Jak przechowywać ostre sosy?
    • Mity o ostrym jedzieniu
    • Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
    • Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA
 Będzie Piekło - ostre sosy i papryki chili
  • Ulubione
  • Koszyk 0
    • Koszyk (0)
      • [{[item.product.name]}]
        x
      Koszyk jest pusty
      Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
      Darmowa dostawa!
      Suma 0,00 zł
      Cena uwzględnia rabaty
      Realizuj zamówienie
 Będzie Piekło - ostre sosy i papryki chili
  • Moje konto
    • Zaloguj się
    • Zarejestruj się
    • Dodaj zgłoszenie
    • Zgody cookies
  • Ulubione
  • Koszyk 0
    • Koszyk (0)
      • [{[item.product.name]}]
        x
      Koszyk jest pusty
      Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
      Darmowa dostawa!
      Suma 0,00 zł
      Cena uwzględnia rabaty
      Realizuj zamówienie
  • Ostre sosy
      Sosy według ostrości
    • Sosy łagodne i słodkie
    • Sosy pikantne
    • Sosy ostre
    • Sosy bardzo ostre
    • Sosy ekstremalnie ostre
    • Sosy według zastosowania
    • Sosy do grilla i mięsa
    • Sosy uniwersalne
    • Kuchnia meksykańska
    • Kuchnia azjatycka
    • Sosy do grilla i mięsa
      Kuchnia meksykańska
      Sosy według smaku
    • Sosy na bazie pomidorowej
    • Sosy klasycznie paprykowe
    • Sosy z ekstraktem chili
    • Sosy z czosnkiem
    • Sosy z owocami
    • Sosy z Meksyku
    • Sosy wędzone i BBQ
    • Sosy mało octowe
    • Sosy nietypowe
    • Sosy według papryki
    • Habanero
    • Jalapeno
    • Chipotle
    • Naga Jolokia (papryka Ghost)
    • Scorpion
    • Carolina Reaper
    • 7 Pot
    • Cayenne
    • Piri- Piri
    • Scotch Bonnet
    • Inne odmiany
    • POLSKIE ostre sosy
      Sosy z show Hot Ones
      NA PREZENT
    • BONY PREZENTOWE
    • Zestawy prezentowe
    • Produkty kolekcjonerskie/wyjątkowe
  • Papryki
      Ostre papryki
    • Papryki chili suszone w proszku
    • Papryki chili suszone w całości
    • Papryki chili w zalewie
    • Ostre mieszanki przypraw
    • Nasiona ostrych papryk
  • Inne
      Piekielne Ekstrakty chili
      Ostre przekąski
      Ostre słodycze
      Ostre ketchupy, musztardy, majonezy
      ZESTAWY PRODUKTÓW
      GASTRO/opakowania XXL
      Produkty kuchni świata
    • Meksyk
    • Azja
  • Nasze Bestsellery
  • Nowości
  • Promocje
  • O nas
  • Skala Ostrości
  • Wiedza
      Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
      Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
      Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
      O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
      Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
      Jak przechowywać ostre sosy?
      Mity o ostrym jedzieniu
      Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
      Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA

Kategorie

Wszystkie kategorie (26) Ostre przepisy (8) O paprykach (5) Dla początkujących Ostrożerców (3) Ciekawostki i wiedza (13) Rankingi (1) Promocje (4)

Ciekawostki i wiedza

W tej kategorii znajdziecie dużo zaskakujących informacji o kapsaicynie, ostrych sosach i świecie ostrości.

  • 1
  • 2
Jak powstaje CHOLULA - jeden z kultowych meksykańskich ostrych sosów?
Jak powstaje CHOLULA - jeden z kultowych meksykańskich ostrych sosów?
2023-04-15 09:35:00

Cholula to sos-przyprawa, którą znają wszyscy fani kuchni meksykańskiej, jak i większość osób lubiąca ostre sosy. My z Będzie Piekło śmiało twierdzimy, że sos chili to podstawa właściwie w każdej kuchni. Jajecznica, pizza, sałatka, skr...

Więcej
Najostrzejsza chili na świecie + papryki, których nie ma (?)
Najostrzejsza chili na świecie + papryki, których nie ma (?)
2021-08-09 12:42:00

  Pewnie wielu z Was, drodzy Ostrożercy, jest przekonanych, że zna odpowiedź na pytanie – jaka jest najostrzejsza papryczka chili na świecie? W sieci można znaleźć bardzo dużo sprzecznych informacji na ten temat, co mniej cierpliwych może przy...

Więcej
Co to jest ekstrakt z papryki?
Co to jest ekstrakt z papryki?
2021-07-23 16:24:00

Co to jest ekstrakt z papryki i do czego się go stosuje? Czy jest to produkt naturalny, czy też zawiera w sobie jakąś bliżej nieokreśloną chemię? Bardzo często słyszymy te pytania od naszych klientów – i postaramy się Wam przybliżyć świat eks...

Więcej
  • 1
  • 2
Dane adresowe
 Będzie Piekło - ostre sosy i papryki chili
  • Będzie Piekło Beata Zwolska ul. Głęboka 10 lokal 18 20-612 Lublin
  • sklep@bedziepieklo.pl
  • +48 579 631 929
Informacje
  • Dostawa
  • Zwroty i reklamacje
  • Regulamin
  • Polityka cookies
  • Sposoby płatności
  • Polityka prywatności
O sklepie
  • O nas
  • Kontakt
  • Program lojalnościowy i stałe rabaty
  • FAQ
Dodatkowe
  • Skala Ostrości
Sklep internetowy na oprogramowaniu Sky-Shop.pl SKY-SHOP Sklep internetowy