
Czy Twoje życie jest za mało ekscytujące? Nuda w pracy, nuda w domu, a na obiad ten sam kotlet?
To znak, że potrzebujesz wstrząsu, przynajmniej w sferze doznań smakowych!
Ostry sos BRAT Habanero jest zwarty i gotowy, żeby wnieść w Twoje życie kolor, smak i ekscytację!
Łagodne, albo ostrawe, ale zdecydowanie zbyt octowe sosy ze sklepowej półki ledwo łaskoczą Twoje kubki smakowe?
BRAT Habanero to nie jakiś tam kuzyn Tabasco – to POLSKI ostry sos, za którym zawsze tęskniłeś (tylko o tym nie wiedziałeś).
Prosty, genialny i uniwersalny - dostarczy Ci codziennej porcji ostrości, bez nadmiernej ilości octu, ale za to ze smakiem papryki i mocą, której szukasz!

🔥 Główna atrakcja? Habanero! – te superostre papryczki chili dostarczą Ci ognia, który nie tylko rozgrzeje Twoje podniebienie, ale też sprawi, że przez chwilę zastanowisz się nad sensem istnienia (dłużej lub krócej...)
🧄 Czosnek i przyprawy – żebyś sobie nie myślał, że ten ostry sos to tylko sama kapsaicyna, o nie!
Ten sos ma też smak – i to jaki! Idealne połączenie ostrości z papryki, słodyczy syropu z agawu, czosnku i przypraw sprawi, że będziesz go dodawać do wszystkiego... przynajmniej do momentu, aż Twoje usta zaczną delikatnie sugerować, że się rozpuszczają...
Ale spokojnie, ostrość będzie odpowiednia dla osób początkujących i średniozaawansowanych, aczkolwiek warto jest najpierw spróbować troszeczkę... :)
💀 Do czego go używać? – BRAT Habanero będzie idealny do mięs, burgerów, tacos, jajek, sałatek, pizzy - to w końcu ostry sos! Sprawdzi się dobrze praktycznie z każdym jedzeniem. Tak, schabowy, pierogi i golonka jak najbardziej wchodzą w grę :)
Wygodna buteleczka 100ml sprawia, że możesz go zabrać ze sobą w daleką podróż samolotem, na wycieczkę, biwak czy przemycić na obiad do teściów. Wszędzie tam, gdzie trzeba podkręcić temperaturę jedzenia!

Skład: Pulpa pomidorowa, woda, cukier, ocet spirytusowy, sok z cytryn, cebula, papryka habanero (susz), czosnek, syrop z agawy, sól.
Może zawierać ziarna sezamu, zbóż, gorczycy, orzechy oraz seler.
Ostre sosy Brat produkowane są w Polsce.
Jakość marki zapewnia producent sosów z 10-letnim doświadczeniem w produkowaniu ostrych sosów - Dziki Bill.