Ostry Sos Karma Ashes 2 Ashes z 7 Pot Primo SUPERHOT 148ml

Symbol: E-01

Sos Karma Ashes to Ashes zamieni Twój język w popiół, a gardło w płonącą czeluść Piekła! Ten niesamowicie ostry sos może przyczynić się do niejednego gwałtownego czknięcia ogniem – wszystko za sprawą szaleńczo palącej papryki 7 Pot Primo, jednej z najostrzejszych chili na świecie (osiągającej do 1,5MLN SHU i śmiało depczącej Carolinie Reaper po piętach!) Wielokrotnie nagradzany na prestiżowych konkursach, uniwersalny i soczyście paprykowy - poleca się do wszystkiego. Zapnijcie pasy, zjeżdżamy do Piekła!

Dostępność: Średnia dostępność

Cena: 49.99

Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamów do 11:30!

Dostępność i dostawa

Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.59
  • Odbiór osobisty 0
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
  • InPost Paczkomaty 24/7 14.83
  • Pocztex KURIER 14.99
  • InPost KURIER 14.99
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
  • Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
  • InPost KURIER (Pobranie) 17.99
  • InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 19.49
  • Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 19.99

Więcej o produkcie

Ostrość:
10/10


Nareszcie w Polsce! Sosy amerykańskiej marki Karma Hot Sauces to kwintesencja jakości i ogromnej miłości do ostrości.
Rodzinna marka, założona z pasji do gotowania i eksperymentów kuchennych ewoluowała w kierunku raczenia reszty świata superostrymi kompozycjami – ale wciąż pełnymi naturalnego smaku, bez żadnych kompromisów!
Ich produkty zostały docenione na prestiżowych festiwalach ostrości na całym świecie i wielokrotnie pojawiły się w kultowym już programie Hot Ones.

Sos Karma Ashes to Ashes zamieni Twój język w popiół, a gardło w płonącą czeluść Piekła!
Ten niesamowicie ostry sos może przyczynić się do niejednego gwałtownego czknięcia ogniem – wszystko za sprawą szaleńczo palącej papryki 7 Pot Primo, jednej z najostrzejszych chili na świecie (krzyżówka papryki Naga Morich i Trinidad 7 Pota, która osiąga około 1,5MLN SHU)
Sos Karma Ashes to Ashes zawiera jej całkiem sporo – i to pochodzącej z okolic Finger Lakes (grupa jezior w stanie Nowy Jork), która znana jest ze swoich żyznych ziem i wyjątkowych plonów.

W smaku mocno paprykowy, kwaskowaty, z lekko wędzoną nutą dzięki dodatkowi aromatycznego chili Chipotle (wędzone Jalapeno) i porządnie przyprawiony. Niektórzy zdążą jeszcze powiedzieć „O, wcale nie taki ostr....” zanim na ich czoło wystąpi delikatny, perlisty pot skoncentrowanego cierpienia.

ostry sos Karma Ashes to Ashes 7 pot primo

Karma Ashes to Ashes to wielokrotnie nagradzany na prestiżowych konkursach, uniwersalny, barrrrdzo ostry sos dla hardkorowych chiliheadów – przyprawicie nim wszystko, co kochacie! (ale lojalnie ostrzegamy – jest naprawdę ostro!)

 

2017 Fiery Food Challenge Winner - Best New Product

2017 Fiery Food Challenge Winner - Ultra Hot Pepper

2020 Fiery Food Challenge Winner - Trinidad Pepper Sauce

2020 Fiery Food Challenge Winner - Hot Sauce: Ultra Hot Pepper

2020 Fiery Food Challenge Winner - Hot Sauce: Ghost Pepper Sauce

2021 Scovie Winner - XXX Hot Specialty Chile

 

Skład: papryka 7 Pot Primo 63%, ocet jabłkowy, cukier organiczny, świeży sok z limonki, sól, czosnek, papryka Chipotle

 

Pojemność netto: 148ml
Kraj pochodzenia: USA

 Dlaczego nie podajemy wyników skali SHU? Przeczytaj TUTAJ

Ostrość w skali Ostrożerców: 10/10

Parametry:
Ostrość:
10/10
Opinie nie są zweryfikowane
  • Damian B. (2024-07-09)
    Ostrość
    (2)
    Zapach
    (2)
    Smak
    (2)
    Bardzo fajny zapach oraz konsystencja. Problem zaczyna się przy spróbowaniu, bo sos ma bardzo metaliczny posmak zapewne ze względu na zastosowaną paprykę 7 Pot Primo.
  • fiodor13 (2024-05-20)
    Ostrość
    (2)
    Zapach
    (2)
    Smak
    (2)
    Super smaczne i bardzo ostre sosiwo. Paprykowo-paprykowa petarda:), ale okraszona cudnie słodyczą. Mimo bardzo dużej ostrości chce się więcej i więcej. Tylko dla doświadczonych, innym sprawi nieoczekiwany i nieprzyjemny ból. Śmietana zawsze pod ręką wskazana.
    Polecam bardzo!
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: